BejelentésÜdvözöljük honlapunkon!
"az asztaxantin hatása minden ismert antioxidáns hatását felülmúlja" Dr.Keywan Grashoff

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Az Imune nem csodakészítmény!


Megfelelően méregtelenítí, táplálja és védi a sejteket a kimagasló asztaxantin tartalmával, ezzel hozzásegítí a szervezetet, hogy meggyógyítsa önmagát. A méregtelenítésnek, a vitaminnal való feltöltésnek és a sejtvédelemnek köszönhetően a szervezet felépítí saját immunrendszerét, mely védelmet nyújt a környezetszennyezés, a hiányos és toxikus táplálkozás, stressz és más káros hatások ellen. A honlapon és a hírlevélben található információk, az idézett szerzők, a szakemberek és a honlap tulajdonosának nagyfokú körültekintésével és legnagyobb szakértelmével  készültek. Ennek ellenére kizárólag tájékoztató jellegűek. A feltüntetett információk nem helyettesítenek szakemberrel ( kezelő orvossal ) folytatott konzultációt. Amennyiben úgy érzi, hogy az egészségügyi problémájával kapcsolatban megválaszolatlan kérdései maradtak, a vásárlást megelőzően forduljon kezelő orvosához, szakorvoshoz vagy diplomás természetgyógyászhoz. Az oldalon keresztül megvásárolt készítményt nem tőlem, hanem a gyártó cégtől vásárolja meg. A termékkel kapcsolatos minden jogi, forgalmazhatósági, engedélyeztetési kötelezettségek a Wellstar International GmbH-t terhelik. A weboldalon található minden információ figyelembe vételével a vásárlás a vásárló saját felelőségére történik. A termék fogyasztásával elérni kivánt hatásokat a weblap tulajdonosa nem garantálja, továbbá azokért nem vállal garanciát  vagy felelőséget.


2010. Minden jog fenttartva!


Az oldal tartalma sem részleteiben, sem egészében nem használható fel. Bármilyen módon történő felhasználása kizárólag a honlap tulajdonosának írásbeli engedélyével történhet.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!