BejelentésÜdvözöljük honlapunkon!
"az asztaxantin hatása minden ismert antioxidáns hatását felülmúlja" Dr.Keywan Grashoff

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Asztaxantinnal a rák ellen!

 


Minden kedves megrendelőnknek jó egészséget és Boldog Új Évet Kívánunk!

 


Az Imune 8 európai országban van forgalomban. Magyarországon hivatalosan 2010. áprilisától van a forgalmazása engedélyezve. ( Notifikációs szám: 7147/2010; iktatószám: 1253-2/2010 ). A készítmény kapszula formában kerül előállításra. Garantáltan mellékhatás mentes!


Az Imune erősségét mutatja, hogy az orvostanilag legelismertebb szabadgyöklekötők mellett ( béta-karotin, C-vitamin, E-vitamin, A-vitamin, szelén ) természetes asztaxantint tartalmaz, mely jelenleg a legerősebb sejtvédőként van nyilvántartva, így a leghatékonyabb szabadgyöklekötő is egyben. Mindezek mellett megfelelő mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, esszenciális- és nem esszenciális aminosavakat, zsírsavakat és karotinoidokat.


1 havi ( 1 doboz ) Imune 180 kapszulát tartalmaz.


Az Imune hatását már a kezdeti időszakban érzi a fogyasztó. A több száz vásárlónál ( folyamatos visszajelzéseik alapján ) már az első hetekben daganat visszaszorító eredményt ért el!


Amennyiben az Imune összetételét szeretné megtekinteni, kérem kattintson a készítmény dobozára:

Imune

Az Imune adagolása napi 6 kapszula!

 

 

Januárban minden kedves megrendelőnk az alábbi árakon vásárolhat tőlünk Imune készítményt:


1 havi ( 1 doboz ) Imune ára 12.900 Ft

 

vagy

 

2 havi ( 2 doboz ) Imune ára 24.500 Ft


vagy

 

3 havi ( 3 doboz ) Imune ára 31.900 Ft

 

vagy

 

6 havi ( 6 doboz ) Imune ára 56.900 Ft


Minden megrendelőnk előreutalás útján egyenlítheti ki a készítmények vételárát!


A fent feltüntetett összegek már tartalmazzák a szállítási költséget is! Tehát ha Ön pl. 3 doboz Imune készítményt rendel, akkor 31.900 Ft-ot kell elutalnia / befizetnie az általunk megküldött számlaszámra!


Az ily módon megrendelt készítményeket az összeg beérkezésétől számított néhány munkanapon belül kézhez kapja a megrendelő!

 

Megrendelését leadhatja az alábbi telefonszámon:


0670/207-1441


vagy megrendelőlapon, amely


 

 

 

 

 

 

 

Az Imune-ról bővebben:

 

 


A kutatás Dr. Keywan Grashoff nevéhez fűződik


Dr. Keywan Grashoff

 

"Az asztaxantin  hatása minden ismert antioxidánsét felülmúlja."

 

 

 


Testünk számára a legnagyobb veszélyt a felhalmozódott szabadgyökök jelentik.Szabadgyök - Források és következményeik

 

 

 

 

A termék alaptulajdonságai


Antioxidáns hatás: az asztaxantin semlegesítí a szingulett oxigént, egy igen reaktív oxigénkötést, így az erős antioxidáns hatásáról híres E-vitamin is eltörpül mellette mind belső, mind külső kozmetikai szerként. ( shimidzu et al. 1996 ) Az asztaxantin karotioniddal és béta-karotioniddal való összehasonlítása ugyancsak meggyőző eredményekhez vezet, mivel molekuláris felépítésük szempontjából hasonlítanak egymásra. A szerkezeti hasonlóság ellenére a szingulett oxigén semlegesítésénél az asztaxantin egyértelműen erősebb hatást mutat. A szabadgyök semlegesítő képessége miatt az asztaxantin a C-vitaminnal és más antioxidánsokkal ( a szintetikus-mesterséges asztaxantinnt is beleértve )  is összehasonlították ( Creighton University tanulmánya ). Az összehasonlító kutatások ugyancsak azt mutatták, hogy a természetes asztaxantin antioxidatív hatása számottevően jobb más karotinoidoknál ( Bagchi 2001. ).

A természetes és a mestreséges asztaxantin antioxidáns képességét vizsgáló kísérletek figyelemre méltó eredményeket hoztak. Bár a mesterséges asztaxantin kémiai összetétele megegyezik a természetes asztaxantinéval, valójában a két molekula különböző. Az asztaxantin természetes formájában a molekurális láncnak mindkét végén mindig zsírsavakhoz kapcsolódik. Ezen különbségek által a természetes asztaxantin felülmúlja a mesterséges asztaxantin képességeit.


A természetes asztaxantin:

- 20- szor erősebb mint a mesterséges asztaxantin

- 50- szer erősebb mint a béta-karotin

- 60- szor erősebb mint a C-vitamin

- 550- szer erősebb mint az E-vitamin


Mellékhatás mentes: Egyes kiváló antioxidánsok bizonyos körülmények között  -amikor semlegesítik a szabadgyököket- maguk is reakcióérzékeny anyagokká válnak és káros hatást fejtenek ki ( pro-oxidatívvá válik és támadni kezdik a sejteket ). A béta-karotin is az ismertebb antioxidáns karotionidokhoz tartozik, így adott esetben pro-oxidatívvá válhat. Ez az antioxidáns kizárólag a C-vitaminnal együttesen tudja kifejteni kedvező hatását, azaz megvédeni a sejteket a szabadgyököktől. C-vitamin nélkül a béta-karotin átveszi a szabadgyökök káros energiáit és maga is veszélyes molekulává válik azaz pro-oxidatív állapotba kerül. Amikor a folyamathoz C-vitamin is rendelkezésre áll, a pro-oxidatív állapot nagyon hamar visszavált antioxidatív állapotba, így nem jelent többé veszélyt a sejtek számára. A pro-oxídatív tulajdonságok szempotnjából az asztaxantin más karotinoidokat is egyértelműen megelőz. Az asztaxantin különleges molekuláris szerkezeténél fogva teljesen kizárt, hogy pro-oxídatívvá váljon, így biztosan nem károsítja a szervezetet. Az asztaxantin ezen egyik tulajdonságának köszönhetően az antioxidánsok között egyedülálló a világon!


Különleges képességek: A természetes asztaxantin hatékony antioxidánsként és biztonságos. Természetes gyulladásgátlóként működik. Védelmet nyújt a bőr számára az UV-sugárzás káros hatásai ellen is, segítí, hogy az emberek belülről szépüljenek. Kiváló kiegészítés sportolók és aktív emberek számára, mivel elősegítí a testi terhelések utáni felépülést. Az asztaxantin megelőzi a sport álltal okozott izületi gondokat, sőt erősebbé teszi a szervezetet, valamint fejleszti az ellenálló képességet. A szemek és az agy számára ugyancsak egyedülálló támogatást jelent, elsősorban olyan betegségek megelőzésében segít, mint az időskori makula degeneráció ( AMD ) és a szürkehályog. A béta-karotinnal ( és számos más karotioni ddal ) egybevetve az asztaxantin többek között a következő tulajdonságokkal bír: Az asztaxantin áthatol a vér-agy gáton, majd antioxidáns és gyulladásgátló védelmet nyújt az agynak és a központi idegrendszernek. Ez egy rendkívüli jelenség, mivel a vér-agy gát egy erősen szelektáló filter, mely csak az agy által szükséges tápanyagokat engedi át és csakis tápanyagcseretermékeket továbbít. Íly módon védi az agyat a vérben keringő kórokozóktól, toxikonoktól, és hírvívő anyagoktól. Az asztaxantin áthatol a vér-retina gáton és antioxidáns, illetve gyulladásgátló védelmet biztosít a szemnek. A vér retina gát egy további erősen szelektáló filter, melynek hatására csak adott anyagok kerülhetnek a retinahártyára.


 

Uwe von Renteln

 

" Az Imune három fázisos hatása valóban egyedülálló. A hatóanyagok mindhárom szakaszban (sejttisztítás-sejttáplálás-sejtvédelem) rekordszinten fejtik ki hatásukat. Fogyasztását mindenkinek ajánlom! "

Uwe von Renteln


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!