BejelentésÜdvözöljük honlapunkon!
"az asztaxantin hatása minden ismert antioxidáns hatását felülmúlja" Dr.Keywan Grashoff

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A bónusz termék összetétele

Főbb összetevői: CLA ( konjugált linolsav ), Omega-3 és Omega-6 zsírsavak, E-vitamin komplexum, Összetevők: tejsavófehérje, inulin, tejfehérje-koncentrátum, maltodextrin, magnézium-karbonát, aroma, édesítőszerek (nátrium-ciklamát, nátrium-szacharinát), béta-karotin, riboflavin-5-foszfát nátriumsója (B2-vitamin), tiamin-mononitrát (B1-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), cianokobalamin 0,1 % (B12-vitamin), nátrium-szelenit.

Gyors felszívódása van, és hat az izomleépülés ellen.

Inulint tartalmaz melynek legnagyobb haszna probiotikus tulajdonságában rejlik, szelektív módon tápanyagul szolgál a hasznos bélbaktériumoknak, a károsak számára viszont közömbös. A kedvező bélflóra táplálásán és fenntartásán kívül az inulinnak egyéb táplálkozás-élettani szerepe is jelentős; előnyösen befolyásolja a bél pH-értékét és a széklet tömegét. Megszünteti a székrekedést, növeli a székletürítés gyakoriságát, s ezzel a mérgező bomlástermékek képződését és felszívódásának lehetőségét is megakadályozza. Vizsgálatok alapján bizonyossá vált, hogy alacsony vércukorszint esetében az inulin hatására a glukóz felszívódása növekedik, a koleszterinszintet szabályozza, csökkenti a triglicerid szintet és a vérnyomást.

Továbbá klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy a nem emészthető szénhidrát (inulin) gátolta a tumor fejlődését. Rákellenes hatása a Lactobacillus béta-glucuronidáz enzim gátlásán alapul. Ez a székletben található enzim a szervezet méregtelenítő tevékenységét segíti abban, hogy az ösztrogén hormon egy kevésbé aktív formába, vagyis estriollá alakuljon át. Az ösztrogén toxikus formája ugyanis a mellrák rizikóját növeli, de az inulin a bélflóra normalizálása útján ezt kiiktatja.

48%-ban tartalmaz fehérjét. A többkomponensű WPC 80 és MPC fehérje tejsavót és tejfehérjét is tartalmaz. Előbbi azonnali, utóbbi késleltetett aminosav felszívódást tesz lehetővé a micellaris kazeinnek köszönhetően, amely 8 órára emeli az aminosav-felvételt a bélben. Ez meggátolja az izomzat leépülését, rugalmasan tartja a kötőszövetet, biztosítja az energia-anyagcserét és hosszú távon hozzájárul a zsir felszabadulásához.

Összetétel

ISO 9001 tanusítványú termesztés, a legmagasabb szintű minőség természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen. Minden termék állandó minőségi felügyelet alatt áll, melyet a LEFO-intézet garantál.

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!